“AİLE GİBİ OLDUK”

“AİLE GİBİ OLDUK”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde başlatılan, ‘Evde kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından; yaşlı, hasta, evden çıkamayan, yatağa bağımlı ve engelli vatandaşlar için hayata geçirilen ‘Evde kişisel bakım ve kuaförlük’ hizmeti tüm hızıyla devam ediyor. Bakıma ihtiyacı olan Kartallıların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik projede Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli yaşlı hastaları evlerinde ziyaret ederek kişisel bakımlarını yapıyor. 
Bir ay boyunca iki kere bakım işleminden geçen yaşlı vatandaşlardan biri, Kartal Belediyesi’nin sağlamış olduğu hizmetten dolayı yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “Çok uzun süredir Kartal’da yaşıyorum. Bu hizmetten gerçek anlamda çok memnunum. Yaşım gereği bu evden dışarı çıkamıyorum. Kartal Belediyesi çalışanlarıyla bu proje sayesinde aile gibi olduk. Başta Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir