AHMET TAŞYÜREK"HEDEFİMİZ İLK 6 SIRA

AHMET TAŞYÜREK"HEDEFİMİZ İLK 6 SIRA
Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında sahasında 7 Nisan Pazar günü Hatayspor ile karşılaşacak Ümraniyespor'da teknik direktör Ahmet Taşyürek, hedeflerinin ilk 6 sıra içinde yer almak olduğunu söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Taşyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları önlerindeki ilk dört maçta 6 puanlık karşılaşmalara çıkacaklarını dile getirdi.
Ahmet Taşyürek, play-off hattında çok sayıda takım olduğunu belirterek, "Takımlar o bölgeden kopmadı. Yaklaşık 9-10 takım ilk 6 için hedeflerini sürdürüyor. Bizim önümüzdeki 4 lig karşılaşması da 6 puanlık diyebiliriz. Biz bu maçlarda zirveyi de zorlayabiliriz, ilk 6'nın dışında da kalabiliriz. Hedefimiz ilk 6 sırada tutunabilmek." ifadelerini kullandı.
Yoğun bir süreçte olduklarının altını çizen 45 yaşındaki teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu süreçte çok başarılı olabiliriz ancak dışarıda da kalabiliriz. Oyuncularım hata yapılmaması gereken süreci oynadığının farkında. Milli ara bize ilaç gibi geldi. Umarım bunun faydalarını görürüz. İyi oynadığımız 45 dakikaları tekrar 90 dakikalara taşımamız gerek. Takım olarak deplasmanda daha rahat ve daha iyi oynuyoruz. Ben kalan maçlarda dış sahada 5 maça çıkacak olmamızı avantaj olarak görüyorum. Yeter ki içerideki 3 maçta hata yapmayalım."
Ahmet Taşyürek, rakiplerinin zorlu maçlarını geride bıraktığını vurgulayarak, "Hatayspor, form grafiği olarak üst seviyelerde. Üst sıralardaki en şanslı takımlardan biri. Daha kolay maçlar oynayacaklar. İlk 6 yarışını devam ettirmemiz adına bu maçı kazanmamız gerekiyor." diye konuştu.
Karşılaşmanın kendisi için duygusal bir yanının da olduğunu vurgulayan Taşyürek, "Tabii Hatay benim şehrim, doğduğum büyüdüğüm yer. Beni Ahmet Taşyürek yapan yer. Bu, duygusal boyutu. Bir de ekmek yediğimiz, profesyonel olduğumuz bir nokta var. Bunlar asla birbirine karışmaz. Ayrı mecralar, ayrı gömlekler. Hatayspor, başarılı giden herhangi bir rakip. Kazanmak için sahada olacağız." şeklinde yorum yaptı.
"Yapılanma aşağıdan yukarı olur"
Ahmet Taşyürek, "1. Lig'de kaliteli futbolcular var. Yabancı serbestliğinden dolayı Süper Lig'de oynamış oyuncular da artık 1. Lig'de forma giyebiliyor. Yabancı sınırlaması 1. Lig'e kalite getiriyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir