AHMET CİN GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AHMET CİN GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
“Gönül Belediyeciliği” sloganıyla yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, gittiği her yerde güler yüzle karşılanıyor.

“VATANDAŞIN HER ZAMAN ULAŞABİLECEĞİ, YAKINLIKTA OLACAĞIZ”
Adaylığının açıklandığı ilk günden beri yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, gittiği her yerde sevgi ve muhabbetle ağırlanıyor. Çeşitli dernekler ve işyerlerinin yanı sıra evlere de ziyarette bulunan Başkan Adayı Cin, şimdiden vatandaşların gönlünde taht kurmuş gözüküyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde öncelikle Pendiklilerin gönüllerine talip olduklarının altını çizen Başkan Adayı Cin: “AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışını gece gündüz çalışarak sürdüreceğiz. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil, gönülleri de yapmaktan geçtiğini gayet iyi biliyoruz. Bunun için vatandaşa hizmet etmeye talip oldum. Vatandaşın her zaman ulaşabileceği, sorunlarını dinleyecek yakınlıkta olacağız.” diyor. 
SLOGANIMIZ: TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETTİR
Ak Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, yaptığı konuşmada şunları söyledi “gurura kapılmadan, nefislerine mağlup olmadan her zaman hakkı ve sabrı tavsiye ederek bu davaya hizmet edeceklerini söyleyerek “Bu prensipten asla taviz vermemeliyiz. Eksiklerimizi, hatalarımızı tamir etmenin tek yolu, kardeşliklerimizi tekrar tahkim etmek, kırılan kalpleri onarmak ve küsen yüzleri güldürmek olmalıdır. Burada önemli olan yeniden bir ve beraber olmak. Eski günlerin eskimez duygularını yeniden harekete geçirmek olmalıdır. Eğer bizler bu eksiklerimizi açıklıkla söyleyebiliyorsak öz eleştirimizi yapabiliyorsak aslında en önemli eşiği geçmişiz demektir. Bu tespiti genel merkezimiz de yapmış olacak ki bu seçimlerde sloganımız: Tevazu, Samimiyet ve Gayrettir.” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir