Ahmet Çalık’ın ismi Pendik’te yaşatılacak

Ahmet Çalık’ın ismi Pendik’te yaşatılacak
Pendik Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden Türk Milli Takımı Oyuncusu Ahmet Çalık’ın adının verildiği

Pendik Belediyesi Ahmet Çalık Spor Kompleksini Kavakpınar Mahallesi’nde törenle açtı. Adını Ocak 2022’de trafik kazasında hayatını kaybeden Türk Milli Takımı, Galatasaray eski ve Konyaspor’un başarılı oyuncusu Ahmet Çalık’tan alan kompleksin açılışında milli futbolcu rahmetle anıldı. Milli sporcunun babası Ali Çalık, annesi Nurhan Çalık ve erkek kardeşi törene katılarak duygu dolu anlar yaşadı. Baba Ali Çalık, spor kompleksine milli sporcunun isminin verilmesi hakkında “Allah razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ,geldiğiniz için de çok sağolun.” ifadelerinde bulundu. Tören Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Halis Dalkılıç ve Serkan Bayram, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Ekrem Görçeker, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Ahmet Çalık’ın ailesi, siyasi parti temsilcileri, basın ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Tören sonrasında tesis gezildi, tekvando ekibinin gösterisi izlendi. Galatasaray Futbol Kulübü Başkanı Dursun Özbek, açılış törenine çelenk gönderdi.

62e1399d50087_whatsapp-image-2022-07-27-at-15.24.56.jpeg
“CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Törendeki konuşmasında Pendik’te devam eden ve biten yatırımları anlatan Başkan Ahmet Cin: “Ahmet Çalık kardeşimizin değerli ailesinin de katılımıyla çok anlamlı bir spor kompleksinin açılışındayız. Pendik’te yatırımlarımız devam ediyor. 2019’dan bu yana en çok yatırım yapan ilçelerden biri olma konumumuzu koruyoruz. 2019’dan itibaren yine bütçemizden %40’lara varan kısmını yatırımlara ayırıyoruz. Hizmetlerimizi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verme konusunda devam ettiriyoruz.” ifadelerinde bulundu. Törene katılan Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ise gençlere ve sporculara yapılan hizmetler ve yatırımlardan ötürü Pendik Belediyesini tebrik etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya yaptığı konuşmasında son 3 yılda açılan ve ismini milli sporculardan alan tesislerden bahsederek “Kıymetli belediye başkanımız Ahmet Cin’i tebrik ediyorum. Sporcularımız ve sporu desteklemek çok önemli. Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyorum, böyle isimleri bu şekilde spor kompleksleriyle yaşattığı için.” dedi.

62e1399c18a86_whatsapp-image-2022-07-27-at-15.25.00.jpeg


“İSTANBUL’UN BÜTÇESİNDE YATIRIM ORANI EN YÜKSEK BELEDİYELERİNİN BİRİNCİSİ PENDİK”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir kompleks ile alakalı “Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yatırım alanındaki gayretlerini görüyoruz. İstanbul’un bütçesinde yatırım oranı en yüksek belediyelerinin birincisi Pendik, kendisine şahsım ve vatandaşlar adına teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi bugün de yine, yeni bir yatırımın açılışındayız.” diyerek Pendik’teki yatırımlara dikkat çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise “Spor tesislerinin ülkemizde artışı ve sporcularımıza desteği görülüyor. Bu tesislerle birçok sporcumuz uluslararası başarılar elde ediyor.” dedi. Törendeki konuşmasında “Ahmet Çalık kardeşimiz kendine has, karakteriyle ve yeteneğiyle konuşulan bir kardeşimizdi. Adını alan bu spor kompleksinin açılışı bizler için çok anlamlı.” ifadelerinde bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise sporu ve sporcuyu desteklemeyi vurguladı.

62e139d6ac21f_whatsapp-image-2022-07-27-at-15.33.11.jpeg
TESİSTE NELER VAR?
Pendik Belediyesinin 14. spor tesisi olan ve 2 bin 615 m2genişliğindeki Ahmet Çalık Spor Kompleksinde fitness salonu, pilates salonu, minder sporları salonu ve basketbol salonu yer alıyor. Pendikliler üye olduktan sonra PendikKart’larıyla komplekse giriş yapabiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir