AHLAKSIZLIK DİZ BOYU

AHLAKSIZLIK DİZ BOYU
Toplumumuzun ahlak yapısını bozmaya çalışan, her türlü ahlaksızlık ve rezillikle gençlerimizi zehirleyen diziler vatandaşlar tarafından izlenmeyince final kararı aldı.

Toplum ahlakına dinamit döşeyen, şiddet, ahlaksızlık ve rezilliklerle aile yaşamına zarar veren diziler, reytinglerde çakılmaya başlayınca final kararı alıyor. Dizilerde yeni sezonlar henüz başlamışken, seyircilerden umduğunu bulamayan FOX, Kanal D, Show TV ve Star'ın 5 dizisi erken final kararı aldı.
İŞTE O DİZİLER
Bu dizilerden birincisi pandemi döneminde çekimlerine ara verilen, yeni sezonda da kanal tarafından devam etmeme kararı alınan 'Güvercin' dizisi oldu. Diğeri ise 'Gençliğim Eyvah' dizisi. Yaz sezonunda başlayan dizi bugünkü 17. ve son bölümüyle ekranlara veda edecek. Diğer bir dizi ise başrolünde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'in oynadığı 'İyi Günde Kötü Günde' dizisi oldu. Bu hafta 5. bölümü yayınlanacak olan dizi, gelecek hafta 6. bölümüyle final yapacak. Kanal D'nin 'Yeni Hayat' dizisi de umduğunu bulamayanlar kervanına katıldı. Geçtiğimiz günlerde 8. bölümünde final yapacağı belirtilen dizi, alınan yeni kararla bu hafta yayınlanacak olan 6. bölümün reytingine göre erken final yapabilir.
Son olarak ise FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ahlaksızlığın, rezilliğin her türlüsünün topluma empoze edilmeye çalışıldığı 'Bay Yanlış' dizisi final kararı aldı. Rezil görüntülerle toplumdan istediğini bulamayan dizi reytinglerde çakılınca final kararı aldı.
Toplumun zehirlenmesine izin vermeyin
Vatandaşlardan istediklerini alamayan kanallar ve yapımcılar dizilere final yapma kararı alınca, toplum ahlakı için bir konu gündeme geldi. Görüldüğü üzere toplumumuzu zehirlemeye çalışan bu diziler, izlenmeyince final kararı alarak ekranlardan siliniyor. Duyarlı vatandaşlar olarak bu dizilerin yayınlanmamasını sağlamak yani nefes borularını kesmek sizin elinizde. Çocuklarımız için ve daha düzgün bir neslin yetişmesi için bu dizileri izlemeyerek geleceğimize yatırım yapabileceğinizi unutmayın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir