AHLAKSIZ DİZİ ‘AŞK101’ YAYINDAN KALDIRIN

AHLAKSIZ DİZİ ‘AŞK101’ YAYINDAN KALDIRIN
Yeniden Refah Partisi ; " ÖNCE AHLAK ve MANEVİYAT" düsturu ile davasını, inanç, örf, adet, aile ve toplum temelleri üzerine inşaa etmiş, köklü geçmişe sahip olan bir partidir

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak NETFLİX’de 24 Nisan günü  yayına girmeye hazırlanan ‘Aşk101’ dizisi için Ankara,Diyarbakır,İzmir ve İstanbul  olmak üzere  RTÜK’e  Yeniden Refah Halkla İlişkiler ve STK Birim Başkanlığı aracılığıyla dilekçeler  verilmek suretiyle şikayette bulunduklarını belirtti.
RTÜK verilen dilekçe sonrasında kamuoyuna basın bildirisi de yayınlayan ÇOLAK bu dizinin toplumumuzun manevi değerleriyle örtüşmediğini kaydetti.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
‘Yeniden Refah Partisi ; " ÖNCE AHLAK ve MANEVİYAT" düsturu ile davasını, inanç, örf, adet, aile ve toplum temelleri üzerine inşaa etmiş, köklü geçmişe sahip olan bir partidir.
Bu minvalde; son zamanlarda gündem olan ve toplumumuzun duyarlı kesimlerinin de, tepkisini çeken,  sözde sanat ve sinema faaliyeti adı altında, sapkınlığı teşvik eden ”AŞK 101” isimli, başrol oyuncusuna "Osman" isminin verildiği, Ramazan-ı Şerif’in ilk günü  24 Nisan 2020 tarihinde gösterime girecek olan ve değer yargılarımız ile örtüşmeyen söz konusu bu dizinin yayınlanmamasını talep etmekteyiz.
Devletimizin saygın bir kurumu olan RTÜK Başkanlığı’nın da, vatandaşlarımızın bu hassasiyetini göz önünde bulundurarak, gereğini yerine getireceğinden hiç şüphemiz yoktur.
 Yeniden Refah Partisi,İstanbul sözleşmesi başta olmak üzere toplumu ilgilendiren her türlü gayri ahlaki uygulamaların ve yayınların karşısında olmaya devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur’. İfadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi,
İstanbul sözleşmesi başta olmak üzere toplumu ilgilendiren her türlü gayri ahlaki uygulamaların ve yayınların karşısında olmaya devam edecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
 Cemil ÇOLAK 
YENİDEN REFAH PARTİSİ
Genel Başkan Yardımcısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir