AHİ EVRAN SİMİT SOFRASI KAYNARCA’DA

AHİ EVRAN SİMİT SOFRASI KAYNARCA’DA
Pendik Üst Kaynarca’da geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak hizmete geçen Ahi Evran Simit Sofrası, zengin kahvaltı seçenekleri, yaş-kuru pasta çeşitleri ve kafe bölümü ile bölge sakinleri için seçkin bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Pendik Üst Kaynarca’da yan yol üzerinde hizmet vermeye başlayan Ahi Evran Simit Sarayı’nın 23 Ekim 2016 Pazar günü düzenlenen açılış törenine Pendik-Kaynarca Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcıları Ramazan Öztürk, Remzi Şeker ve Ekrem Yıldırım, Bayburtlular Dernek Başkanı Faruk Kılıçaslan, Murat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahi Evran Simit Sofrası’nın sahibi Cemalettin Kekeç, köy dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 
KAYNARCA’YA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Açılış kurdelesi kesimi sırasında kısa bir konuşma yapan Pendik-Kaynarca Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, “Kaynarca büyüyor, gelişiyor. Açılışını yaptığımız Ahi Evran Simit Sofrası da Kaynarca’ya artı bir değer kazandıracaktır. Böyle seçkin mekanların Kaynarca’da çoğalması bizi sevindiriyor. Türkiye gibi genç nüfusu sahip bir ülkede yatırım yapan, istihdam sağlayan işadamlarımıza destek vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ahi Evran Simit Sofrası’nın Kaynarca’ya hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol kazanç nasip etsin” dedi. 
KONSEPT, HİZMET VE HİJYEN… 
Murat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahi Evran Simit Sofrası’nın sahibi Cemalettin Kekeç ise, 1983 yılından bu yana Murat Gıda adıyla bir aile şirketi olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, “Bu işi ağırlıklı olarak toptan yaptığımız için bin 200 tane bakkal müşterimiz vardı. 2005 yılından itibaren bakkal müşterilerimizin sayısı yavaş yavaş azalmaya başladı. Bu nedenle 2008 yılında toptancılığı bıraktık ve şu anda Ahi Evran Simit Sofrası olan bu yerimizde market açtık. 2008 yılından bu güne kadar artık marketçiliğin de yavaş yavaş cazibesini kaybettiğini gördük. Bu nedenle marketi kapatıp Ahi Evran Simit Sofrası’nı açmaya karar verdik. Kaynarca, hakikaten oldukça hareketli ve gelişime açık bir bölge. Güzel bir konseptle, iyi hizmet vererek ve hijyeni her zaman ön planda tutarak burada başarılı olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 
SEÇKİN BİR MEKAN…
Fevzi Çakmak Mahallesi Tevfik İleri Cad. Konya Sok. No:1/A (Garanti Bankası yanı) Üst Kaynarca-Pendik adresinde hizmet vermeye başlayan Ahi Evran Simit Sofrası, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de bölgeye gelmesiyle hareketlenen Kaynarca’da bölge sakinlerinin oturup sohbet edebilecekleri, çay-kahve içerek kahvaltı yapabilecekleri seçkin bir mekan olarak dikkat çekiyor.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir