AĞAOĞLU'NDAN SÖRLOTH ‘A 48 SAAT SÜRE

AĞAOĞLU'NDAN SÖRLOTH ‘A 48 SAAT SÜRE
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bordo mavili kulübün başkanı Sörloth için, "48 saat içinde çözülürse çözülür, çözülmezse olacaklara bakacağız. Şu anda Trabzonspor'un sözleşmeli kiralık oyuncusu." dedi..

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un transferine ilişkin konuştu.
İşte o açıklamalar;
"2020-21 sezonunda maçların yüzde 50'sinden fazlasını oynadığı takdirde Trabzonspor kulübü Sörloth'u kulübünden satın alma hakkına sahiptik, bugün böyle bir durum söz konusu değil.
Leipzig ve 2 kulübün isteği vardı. Oyuncu da Leipzig'e gitmek istediğini ifade etmişti. Bu işin şu anda 4 tarafı var. Biraz sıkıntılı bir süreç. Oyuncu ile yapılan sözleşmede de, sürekli telaffuz edildiği için söylemekte sıkıntı yok, 9 milyon euroluk serbest kalma maddesi vardı. 4 tarafın mütabakatıyla çözülebilecek bir sözleşme. Trabzonspor ve Crystal Palace anlaşırsa olacak. Trabzonspor'un onayı olmadan oyuncuyu satamıyorlar.
Kulüp olarak bizim ciddi bir talebimiz vardı. Palace de aynı miktarı talep etti. Transfer gerçekleşirse, onlar 1 alacaksa, bende 1 aldığım taktirde müsade ederim. Leipzig de bunu verebilecek konumda değildi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir