AĞAOĞLU'NDAN FLAŞ TRANSFER AÇIKLAMASI!

AĞAOĞLU'NDAN FLAŞ TRANSFER AÇIKLAMASI!
Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Abdullah Avcı’yı taraftar benimsedi. Trabzonspor camiası sahiplenirse, bırakmaz” dedi ve ekledi: “Abdullah Avcı kariyerini ispatlamış, Türk futbolunda yeri olan bir hoca. Sistemi ve öncelikleri belli. İlk iş takım savunmasıydı.

Takımın hemen yeni sisteme adapte olması kolay değildi. Daha iki maç olmasına rağmen iki haftadır gol yemeden kazanıyoruz. Bizi diğerlerinden ayıran şey taraftarımız. Kadro maliyetimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın 5’te 1’i... Ve bu açığı taraftarımızla kapatıyoruz. Pandemi döneminde kaybettiğimiz şampiyonlukta taraftarsız olmamızın payı büyük. Hocamız camia tarafından benimsendi. Taraftar sahip çıktı. Abdullah Avcı iyi başladı, devamı gelecek. Önümüzdeki haftalarda bunu göreceğiz. Transfer de tamamen onun tasarrufunda. ‘Birkaç hafta geçsin, oyuncuların gerçek performansını görelim’ dedik”
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Abdullah Avcı sonrası yaşanan değişimi oldukça başarılı ve umut verici gören Bordo-Mavili kulübün patronu, transfer çalışmalarından, kulübün ekonomik yapısına kadar önemli sözler sarf etti. İşte Ağaoğlu’nun sözlerinden öne çıkan bölümler...
‘Sörloth’a Yusuf’u söyledim’
“Sörloth farklı bir takıma, çok farklı bir lige ve çok iyi bir takıma gitti. Trabzonspor’daki performansını hemen orada da göstermesini beklemek fazla iyimserlik olurdu. Sert ve Viking yapısını dışarıya yansıtıyor olsa da Sörloth duygusal birisi. Belki de Sörloth gittiği yerde Ekuban’ı ve Nwakaeme’yi çok aramıştır. Sürekli onu motive ettim. Kendisine Yusuf Yazıcı’yı örnek verdim. ’Geçen yıl iyi bir sezon geçirmedi ve sakatlandı ama çok çalıştı. Bugün Avrupa’da adından söz ettiren bir oyuncu haline geldi. Sen de bu uyum sürecini atlatacaksın ve aynı başarıyı yakalayacaksın. Sen Avrupa’nın en iyi 5 forvetinden birisin’ dedim. Hem Yusuf hem Sörloth bizim marka elçilerimiz”
‘Avrupa onları izleyecek’
Ahmet Ağaoğlu sadece Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür değil, takımdaki başka isimlerin de izlendiğini söyledi: “Baker, Flavio, Hugo, Edgar gibi isimler Avrupa takımlarının radarında. Belki de bu hafta bu isimlerle ilgili haberler duyacaksınız. Pandemi olmasına rağmen bu oyuncularımızı Avrupa’dan izlemeye gelecek sportif direktörler ve scout ekipleri var. Trabzon’a gelecekler.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir