ADALETİN DEĞİL, İSRAİL'LE ANLAŞMANIN GEREĞİ

ADALETİN DEĞİL, İSRAİL'LE ANLAŞMANIN GEREĞİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Özgür Filistin yolunda atılan her adım olduğu gibi Mavi Marmara'da bizim onurumuzdur" dedi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Mavi Marmara Davası'nın düşürülmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İsrail ile yapılan anlaşmaya partilerinin karşı çıktığını anımsatan Gürlü, "Saadet Partisi olarak, İsrail ile yapılan anlaşmanın uygun olmayacağını, ülkemizin ve Filistin Davası'nın aleyhine olacağını bir çok kez ifade ettik. Şimdi de maalesef gördük ki, Mavi Marmara Davası bu kabul edilemez bulduğumuz anlaşma gerekçe gösterilerek düşürüldü" şeklinde konuştu.
ADALETİN DEĞİL, İSRAİL'LE ANLAŞMANIN GEREĞİ
Davanın düşürülmesini üzüntüyle karşıladıklarını ifade eden Muhammet Gürlü, "İsrail ile yapılan anlaşma Mavi Marmara şehitlerimizin kemiklerini nasıl sızlattıysa, bu anlaşmayla davanın düşürülmesi de onların kemiklerini bir kez daha sızlatmıştır.Verilen bu kararla, adaletin gereği değil, İsrail ile olan anlaşmanın gereği yapılmıştır. Ve bu dava, Mahkeme-i Kübra'da elbette görülecektir" diye konuştu.
FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜĞÜ İSLAM BİRLİĞİ GETİRECEK 
Muhammet Gürlü sözlerine şöyle son verdi: "Özgür Filistin yolunda atılan her adım olduğu gibi Mavi Marmara da bizim onurumuzdur. Mahkeme düşmüş olabilir ama Mavi Marmara'nın kalbimizdeki yeri ve Özgür Filistin Davası bakidir. Filistin'e sahip çıkmak lazım. Ona özgürlük getirecek İslam Birliği mutlaka ama mutlaka kurulmalıdır". 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir