AÇILIŞI 18 ARALIK’TA ERDOĞAN YAPACAK

AÇILIŞI 18 ARALIK’TA ERDOĞAN YAPACAK
Yapımı 2013 yılında başlayan ve pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılacak olan Akyazı Stadı'nın tüm iletişim altyapısı Turkcell tarafından hazır hale getirildi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Yeni stat, Türkiye'nin en hızlı ve en teknolojik stadına dönüştü. Tüm Trabzonsporlulara ve Türk futboluna hayırlı olsun" diye konuştu.
SON TEKNOLOJİ KURULDU
TURKCELL'le omuz omuza çalışmanın kendileri için büyük bir gurur olduğunu dile getiren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Kulübümüzün 50. yılını 'yeniden doğuş' yılı olarak belirledik. Önce 61CELL, şimdi de yeni stat. Stadımız Turkcell sayesinde Türkiye'nin en hızlı internet altyapısına sahip ve günümüz teknolojileriyle donatıldı" dedi.
EFSANELER DUVARLARDA
Akyazı Stadı'nın duvarları Trabzon'un görüntüleri ve Trabzonspor'un efsane futbolcularının tabloları ile süslenecek. Üniversite öğrencileri tarafından yapılan boyama çalışmaları açılışa kadar hazır hale gelecek. Özellikle Yattara'nın kolbastı oynarkenki duvar boyası dikkat çekiyor. Stadın girişine açılışa katılacak olan Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad es-Sani'yi onore etmek için Türk bayrağının yanı sıra Katar bayrağı da asıldı.
AKYAZI İÇİN ANLAMLI ÇAĞRI
FIRTINA, pazar günü resmi açılışı yapılacak Akyazı Stadı'nın açılışına çelenk göndermek isteyen herkesi Mehmetçik Vakfı ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na 'çelenk bağışı' yapmaya davet etti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada "Yeni stadyumumuzun 18 Aralık'ta gerçekleşecek açılışına çelenk göndermek isteyen taraftarlarımız ve davetlilerimize duyurumuzdur. Stadyumumuzun açılışına çelenk göndermek isteyen herkesi, Mehmetçik Vakfı ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na 'çelenk bağışı' yapmaya davet ediyoruz. Taraftarlarımız ve davetlilerimiz, Mehmetçik Vakfı için; IBAN No: TR120001002533000019825336, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı için; IBANNo: 3700 0150 0158 0072 8732 5260 hesaplarına bağışta bulunabilirler. Çelenk bağışı yapacak olanların dekontun açıklama bölümüne 'Trabzonspor' yazmaları yeterlidir" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir