ABDULSAMED ELÇİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ABDULSAMED ELÇİ  MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Pendik eşrafından sevilen siyasetçi ve işadamı Abdulsamed Elçi, İYİ Parti’den Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Türkiye genelinde ilk olarak meydanlara çıkma cesareti gösteren Abdulsamet Elçi, partisinin seçime katılıp katılamayacağı tartışılan bir dönemde aday adaylığını açıklayarak, partisine destek anlamında kararlılığını gösterdi. 
‘’TÜRK MİLLETİNİN EGEMENLİĞİ İÇİN’’
24 Haziranda yapılacak milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den aday adaylığını açıklayan Abdulsamet Elçi, “Demokrasinin sekteye uğrayarak, halkın seçme hakkının gasp edilmesi düşünülemezdi. Türkiye’nin üzerine çöreklenmiş kara bulutların yarınlarımızı ve umutlarımızı daha fazla karartmasına izin vermemek adına Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ortaya koyduğu inisiyatif aziz milletimiz nezlinde hak ettiği teveccühü görmüştür. Tarihin bize öğrettiği bir şey varsa, bu da Türk Milletinin egemenlik hakkını hiçbir zaman başka ulus ve devletlerin, nereden emir ve talimat aldığı belli olmayan kişi ve kurumların eline bırakmadığı gerçeğidir” dedi. 
‘’HUZUR VE KARDEŞLİK İÇİN’’
“Türkiye’nin içerisine çekilmek istendiği tuzak, milletimizin fakirleştirilerek, kutuplaştırılarak ve kardeşlik bağlarımızı kopararak derinleştirilmek istenirken, bu Aziz topraklarda huzurun, barışın, kardeşligin, eşitliğin ve adaletin tekrar hayat bulması için partimiz adına girmiş olduğumuz bu kutsal mücadelede gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” diyen Elçi, şunları söyledi: “Biliyor ve inanıyorum ki, Allah rızası için verilen mücadelenin her anı zaferdir. 
‘’BUTERTEMİZ ELİ TUTUN’’
25 Haziran sabahı Türkiye sizin için, sizin tarafınızdan yönetilen bir ülke olsun istiyorsanız, dulun, yetimin, kimsesizin sığınacak bir yeri olsun ve hukukun üstünlüğüne inanmış bireylerin, fırsat eşitliği ile devletin her imkanından aynı düzeyde yararlandığı, sanayinin, tarımın, adil kalkınmanın hedef alınarak içeride ve dışarıda huzur ve barışın hakim olacağı, müreffeh yarınlara umutla bakan bir büyük ülkenin hayaliyle size samimiyetle uzanan bu tertemiz eli tutun”.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir