ABDULLAH AVCI’NIN EDİN VİSCA AŞKI BİTMİYOR

ABDULLAH AVCI’NIN EDİN VİSCA AŞKI BİTMİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Edin Visca aşkı bitmiyor. Transferde beklemede kalarak Edin Visca’yı transfer edeceklerini düşünen Avcı futbolcuyla yakın temasla olduğu biliniyor.

Deneyimli Teknik adam Abdullah Avcı  oyu planında Abdülkadir Ömür’ü 10 numara oynatıp, bir kanatta Nwakaeme’ye diğer kanatta ise Edin Visca’ya kullanmak istiyor.
 Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Edin Visca için yarışa girmesinin kendileri için bir avantaj olduğunu iddia etti. İki ekibin önümüzdeki dönemde Boşnak oyuncunun fiyatını ödeyemeyecekleri seviyeye getireceklerini, sonra da alamayacaklarını iddia etti.
Kendisinin Başakşehir teknik direktörlüğü yaptığı dönemde de hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın defalarca Visca’ya talip olduklarını anlattı. Ancak birbirlerini kırdıkları için transferin olmadığından bahsetti.
Visca için beklemeye geçmelerini, aceleci olmamaları gerektiğini anlattı. Visca’nın lider olabileceği bir Trabzonspor’da olmayı Fenerbahçe ya da Galatasaray’da olmaya tercih edeceğini anlattı. İki takımda da sıradan bir oyuncu olmak istemeyeceğinden bahsetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir