Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın arasında taktik savaşı

Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın  arasında taktik savaşı
Süper Kupayı kazanarak moralleri tavan yapan Karadeniz fırtınası İstanbul ekibi Beşiktaş'ı yenerek zirve ile puan farkını kapatmak istiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımları adına büyük bir

Fırtına zirve için kazanmak istiyor
Bordo-mavili takım Trabzonspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesinden sonra önemli bir ivme yakalayan ve her geçen hafta zirveye bir adım yaklaşan fırtına, deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenerek liderlik zirveye bir adım daha yanaşmak istiyor . Ligde 33 puanı bulunan bordo-mavililer, elde edeceği 3 puanla puanını 36'ya, lider Beşiktaş'la de arasındaki puan farkını eritmek istiyor.

140203781_4086818224683138_6320563448913508677_o-001.jpg


Beşiktaş yara almak istemiyor
Beşiktaş, zirve yarışında yara almak istemiyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde 9 maçtır yenilmeyen siyah-beyazlılar, bu seriyi Trabzonspor karşısında da sürdürerek haftayı kayıpsız kapamayı hedefliyor.

besiktas-sergen-yalcin-840x525.jpg
İki takım da moraller üst düzeyde
Hafta içi Süper Kupa'da Başakşehir'i 2-1 yenerek kupayı müzesine getiren Trabzonspor, zorlu maç öncesi oldukça moralli durumda. Abdullah Avcı ile birlikte yakaladığı çıkışı kupa ile süsleyen bordo-mavililer, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçından mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir