Abdullah Avcı: Derbinin şifrelerini futbolcularına verdi

Abdullah Avcı: Derbinin şifrelerini futbolcularına verdi
Süper Lig'in 4. haftasında Bordo-mavili takım Trabzonspor ,sahasın da Pazar günü oynayacağı Galatasaray derbisine hazır.

Süper Lig’de oynadığı 3. karşılaşmadan 9. puan çıkartarak lider durumda olan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma öncesi oyuncularıyla bir konuşma gerçekleştirdi. Avcı, "Millî araya lider girdik, lider olarak da haftayı tamamlayacağız. Galatasaray'ı mağlup ederek zirvedeki yerimizi sağlamlaştıralım " ifadelerini kullandı.
AVCI:15 MAÇI KAYBETMEDİ
Karadeniz fırtınası gözleri Pazar günü oynayacağı kritik Galatasaray derbisine çevirdi.  Ligin ilk üç haftasında elde ettiği üç galibiyetle liderlik koltuğunda bulunan bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, İstanbul'un üç büyükleri önünde evinde ilk galibiyetini Galatasaray'a karşı almak istiyor. En son Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 15 maçı kaybetmedi.
"LİG’DE KOLAY MAÇ YOK"
Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı oyuncularıyla yaptığı toplantıda Pazar günü oynayacakları Galatasaray müsabakasında  galibiyetten başka bir sonuç istemediğini  ifade eden  Avcı "Millî araya lider girdik, lider olarak da haftayı tamamlayacağız. Yakaladığımız havayı sürdürmemiz lazım. Bundan sonraki maçlar daha zor olacak. Çünkü her takım eksik gördüğü mevkilere takviyeler yaptı. O yüzden her rakibe karşı dikkatli olmalıyız. Galatasaray'ı yenerek taraftarımızı mutlu edelim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir