ABDULLAH AVCI: BERABERLİK TRABZONSPOR’U MUTLU ETMEZ

ABDULLAH AVCI: BERABERLİK  TRABZONSPOR’U MUTLU ETMEZ
Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, " Oyuncular kötü oynama haklarını kullandılar herhalde bugün. Trabzonspor, deplasmanda berabere kaldı diye mutlu olamaz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Oyundan memnun olmadığını dile getiren Avcı, "Dördüncü hafta bu kadar pas hatası olmaz. Saha dağılımı doğru değil. Duygular devreye girdi, çok alışık olmadığım bir durum. Saha dağılımı kötü. Organizasyondan memnun değilim." dedi.
"BERABERLİK MUTLU ETMEZ"
Trabzonspor'un deplasmanda berabere kalınca mutlu olmaması gerektiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Oyuncuların bu değil aslında performansları. Kötü oynama haklarını kullandılar herhalde bugün. Trabzonspor, deplasmanda berabere kaldı diye mutlu olamaz. Bütün kötü oyun ve performanslar bir araya geldi. Çalışmaya devam." ifadelerini kullandı.
"AKLIMIZI SAHAYA KOYMALIYIZ"
Daha fazla çalışmaları gerektiğini belirten Abdullah Avcı, "Çok eksikler var, oyun olarak. Hem savunması hem hücumu çok eksik. Bundan evvel bu tarz maçları kaybettikleri olmuştur. Artık daha fazla çalışacağız. Duygu olacak ama aklımızı sahaya koymalıyız. Nereye gideceği belli olmayan oyunu futbol kaldırmaz." şeklinde konştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir