Abdülkadir Ömür’e güneş müjdesi

Abdülkadir Ömür’e güneş müjdesi
Trabzonspor’un yıldızı Abdülkadir Ömür, EURO 2020 hayaliyle yanıp tutuşuyor. Genç yıldız ilk 11’de çıktığı Antalya maçında sergilediği performans ve attığı golle, A Milli Takım’daki hocası Şenol Güneş’in gözüne girdi.

Abdülkadir Ömür'ün 19 Ocak’taki Konya maçında ayak bileği kırılmış, ‘sezonu kapattı’ yorumları yapılmıştı. Ancak genç yıldız beklenenden çok erken sahalara döndü, sakatlığı sürecinde müthiş bir özveri gösterdi. Haziran ayında düzenlenecek EURO 2020’ye yetişmek için günde ortalama 3-4 saat çalışan ve özel tedaviler uygulanan Abdülkadir, 3 ayda takımla çalışmalara başladı.
Teknik direktör Abdullah Avcı, önceki günkü Antalyaspor mücadelesinde ise genç ismi ilk 11’de oynattı. “Şampiyonaya gitmem için oynamam gerekiyor. Kendimi hazır hissediyorum” diyen Abdülkadir, Antalya karşısında gösterdiği performansla tam not alırken, 1 de gol attı.
2 MAÇI DAHA VAR
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in gözüne giren Abdülkadir, ligde kalan 2 maçta da sahadaki yerini alacak ve iyi durumda olduğunu kanıtlamaya çalışacak. EURO 2020 hayaliyle yanıp tutuşan 21 yaşındaki yıldız, ne olursa olsun 26 kişilik kadroda olmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir