A MİLLİLER İÇİN ZAFER VAKTİ

A MİLLİLER İÇİN ZAFER VAKTİ
Uluslar Ligi’nde bu akşam Türkiye, Sırbistan’la grupta adeta bir final karşılaşmasına çıkacak. Güneş’in öğrencileri yeni bir zafer yazmak için kenetlendi. Türk Telekom’da oynanacak maç 21.45’te başlıyor.

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grubu'nda mücadele eden Türkiye, ilk maçında Macaristan'a 1-0 kaybettikten sonra Sırbistan ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Milliler, hazırlık maçında Almanya ile 3-3'lük eşitliği bozamamış, Rusya deplasmanından da 1-1'le dönmüştü. Bu sezon galibiyeti bulunmayan ay-yıldızlılar, 3 puan hasretini bitirmek için sahaya çıkıyor. 21.45'te başlayacak ve Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Grubun diğer maçında ise Rusya, Macaristan'ı ağırlayacak.
LİDER ÜST TURA ÇIKIYOR
Grupta dördüncü maçlar öncesinde Rusya 7 puanla lider durumda bulunuyor. İkinci sıradaki Macaristan ise 6 puana sahip. Türkiye 2 puanla grupta üçüncü sırada yer alırken, Sırbistan ise 1 puan ile son sırada bulunuyor. Bu turnuvada grubunu lider tamamlayan takımlar doğrudan bir üst lige çıkıyor. Son sırada bitirenler ise bir alt lige düşüyor. Millilerin grubu lider bitirmesi için kalan üç maçını kazanması yeterli bile olmayabilir.
KRİTİK GOLLER KENAN’DAN
A Milli Takım, Almanya ile 3-3, Rusya ile 1-1 berabere kalırken attığı kritik gollerle Kenan Karaman ön plana çıktı. Panzerler karşısında 90+4'te sahneye çıkarak son sözü söyleyen 26 yaşındaki yıldız, Rusya ağlarını da 62'de havalandırarak beraberliği getirmişti. Kenan'ın formu yüzleri güldürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir