800 CİVARINDA OTO GALERİ BAĞCILAR’DA FAALİYET GÖSTERİYOR”

800 CİVARINDA OTO GALERİ BAĞCILAR’DA FAALİYET GÖSTERİYOR”
Taksici esnafı, Bağcılar Belediyesi ile Onur’un Taksisi Programı’nın işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında Türkiye’nin En’lerini seçti.

Taksici esnafı, Bağcılar Belediyesi ile Onur’un Taksisi Programı’nın işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında Türkiye’nin En’lerini seçti.   “Taksiciler Türkiye’nin En’lerini Seçiyor”  projesi için İstanbul’un 39 ilçesindeki 150 taksi durağında sandık başına giden 36 bin taksici esnafı, 45 kategoride başarılı isimleri belirledi. “Türkiye’nin En’leri” ödüllerine, Grand Cevahir Otel’de düzenlenen 3.Taksiciler Ödül Töreni’nde kavuştu. 
Oylamaya göre, ‘Yılın Devlet Adamı’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yılın Siyasetçisi” Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş seçildi. 
Taksici Esnafı, 39 ilçede duraklara konulan sandıklarda kullandıkları oylarla alanında en iyi olanları belirledi. Oylamaya göre, ‘Yılın Devlet Adamı’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yılın Siyasetçisi” Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş seçildi. 
Dünyanın en önemli metropolleri arasında yer alan İstanbul’daki ulaşımın yükünü taşıyan 36 bin taksici esnafı, 39 ilçedeki 150 taksi durağına konulan sandıklarda oy kullandı. Oylarla sanat, siyaset, iş, edebiyat, spor,  televizyon, radyo dünyasının da aralarında bulunduğu 45 kategoride başarılı isimler belirlendi. 
Sunuculuğunu Onur Sakar ve Tuğçe Sarıkaya’nın yaptığı törende bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yerel yöneticiler olarak, aynı ülkenin farklı düşünen bireylerini zenginlik sayarak insan odaklı hizmet anlayışıyla görev yaptıklarını vurguladı. Projenin önemine dikkat çeken Çağırıcı, aynı zamanda Türkiye’yi temsil eden taksici esnafının sağduyusuna herkesin önem verdiğini kaydetti. Taksici esnafının Türkiye'nin güvenilir ve en doğru kamuoyu anketçileri olduğunu da vurgulayan Çağırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “En sağlam anketi toplumun aynası olan taksici esnafı verir. Bir şehri en iyi tanıyan ve A'dan Z'ye her konuda bilgi sahibi olan ‘Taksici Esnafı’dır. Çünkü her gün değişik insanlarla karşılaşıyor, yol boyunca onlarla sohbet ediyor, ya da onların kendi aralarındaki sohbete ister istemez şahitlik ediyorlar. Bu sebeple de bu projeyi taksici esnafı ile gerçekleştirmeyi uygun bulduk.  Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”  
800 CİVARINDA OTO GALERİ BAĞCILAR’DA FAALİYET GÖSTERİYOR” 
755 bin nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi olan Bağcılar’da Türkiye’nin %1’inin yaşadığını kaydetti. Çağırıcı: “Türkiye’nin 81 ilinden ve farklı ülkelerden çok sayıda kişinin yaşadığı ilçemiz, gerek coğrafi konumu gerekse ülke ekonomisine yaptığı katkı açısından kentin önemli ilçeleri arasında bulunuyor. Atatürk Havalimanı’na 5 km. uzaklıkta olan ilçemiz, İSTOÇ,  MASSİT, OTOCENTER ve AUTOMALL gibi ticaret merkezlerine ve ulusal medyanın büyük bir kısmına ev sahipliği yapıyor.  Taksi piyasasının merkezi de Bağcılar Oto Center’da bulunuyor. 3 ayrı Oto Galeri Sitesi’nde 800 civarında Oto Galerisi faaliyet gösteriyor.’’ dedi.
“KATEGORİLER VE ÖDÜLLER”
Ankete göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Yılın Devlet Adamı”, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu “Yılın Siyasetçisi” ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.
“SAHNEYE TAKSİYLE GELDİ”
Törende, Topbaş adına Danışmanı İsmail Hakkı Turunç, ödülünü Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır’ın elinden aldı. “Yılın En İyi Erkek Televizyon Dizi Oyuncusu” seçilen Erkan Petekkaya da sahneye klasik bir taksi ile giriş yaptı. Petekkaya ödülünü Çağırıcı’dan aldı. “Yılın En İyi Haber Kanalı” seçilen NTV’nin ödülünü Korhan Varol aldı.  “Yılın En İyi Sohbet Programı” kategorisinde ‘Mesut Yar, ‘’Burada Laf Çok’’ ödüle layık görüldü. “Basında Emeğe Saygı Ödülleri”ne de Salih Keçeci, Vehbi Dinçcan, Nurcan Sabur, Nurettin Soydan, Yüksel Şentürk ve Ali Eyüboğlu layık görüldü. “Yılın En İyi Kadın Sanatçısı” Seher Dilovan da ödülünü Taksiciler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Silahyürekli’nin elinden aldı. “Yılın En İyi Kadın Televizyon Dizi Oyuncusu” Ceren Yeşim Bozoğlu seçildi. “Yılın En İyi Sabah Magazin Tartışma Programı Ödülü’ne de “Aramızda Kalmasın” layık görüldü. “Yılın En İyi Halk Müziği Erkek Sanatçısı Ödülü’ne Yavuz Bingöl layık görüldü. “Yılın En İyi Sabah Programı” ödülüne “Her şey Dahil” ile Alişan ve Çağla Şikel layık görüldü. Alişan ödülünü Berlin Taksiciler Derneği Başkanı Erkan Uçar’dan aldı. Mustafa Ceceli de “Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı”  seçildi. Ceceli, ödülünü Çağırıcı’dan aldı. “Yılın En İyi Kadın Fantezi” sanatçısı seçilen Ebru Yaşar’a da ödülünü Taksiciler Kooperatifi Başkanı İlbey Beyaz verdi. “Yılın En İyi Erkek Haber Spikeri” Cem Öğretir seçildi. “Yılın En İyi Fantezi Sanatçısı” seçilen Alişan’a ödülünü Çağırıcı verdi. “Diriliş Ertuğrul” dizisi de “Yılın En İyi Televizyon Dizisi” seçildi. Dizi ekibi ödülünü Çağırıcı’dan aldı. “Yılın En İyi Magazin Programı” seçilen “Pazar Sürprizi” adına ödülü sunucu Ömür Sabuncuoğlu aldı. ”Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi “”ödülüne de Gülben Ergen’in destek verdiği Çocuklar Gülsün Diye”, ”Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı” ödülüne Demet Akalın,“Yılın En İyi Kadın Televizyon Yıldızı” ödülüne Nur Yerlitaş, “Yılın En İyi Spor Programı” ödülüne “Beyaz Futbol”, “Yılın En İyi Televizyon Kanalı”ödülüne Kanal D,“Yılın En İyi Kadın Haber Spikeri” ödülüne Nazlı Çelik “Yılın En İyi Yarışma Programı” ödülüne “Ben Bilmem Eşim Bilir”, “Yılın En İyi Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçısı” ödülüne de Coşkun Sabah layık görüldü. 
TATLISES YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜNE AYIK GÖRÜLDÜ
“Yaşam Boyu Onur Ödülleri”ne layık görülen İbrahim Tatlıses’in ödülünü oğlu İdo Tatlıses aldı. “Taksicilerin En Çok Dinlediği 5 Radyo” kategorisinde de ödüle Karadeniz FM, Kral FM, Radyo Trafik, Baba Radyo ve Radyo Alaturka layık görüldü. Taksicilerin En Çok Dinliği 5 Radyo Programcısı ödülünü de Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener, Hop dedik Ayhan, Erkan Koç ve Cem Arslan aldı. “Taksiciler Özel Ödülü”ne aramızdan ayrılan Adnan Şenses, Kıvırcık Ali ve Osman Yağmurdereli ile Müslüm Gürses layık görüldü. Ünlü söz yazarı ve şair Ahmet Selçuk İlkan da “Yılın En İyi Şiir Yorumcusu” ödülüne layık görüldü. İrem Derici de “Kalbimin Tek Sahibi” şarkısıyla ”Yılın Şarkısı” ödülünü aldı. “Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı” ödülünü İdo Tatlıses, Taksiciler Sevgi ve Kardeşlik Ödülü’nü Erkam Aydar, “Yılın En İyi Kadın Kuşağı” ödülünü de ATV’den Zahide Yetiş aldı. “Yılın En İyi Futbolcusu” Demba Ba, “Yılın En İyi Teknik Direktörü” Hamza Hamzaoğlu seçildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir