8 KATEGORİ VE 4 ÖZEL ÖDÜL

8 KATEGORİ VE 4 ÖZEL ÖDÜL
Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri için başvurular başladı.

Uygulamacılar, bilim adamları ve özel sektör temsilcilerinin önde gelen isimlerinden oluşan bir jürinin değerlendireceği çalışmalar afet yönetimi, ar-ge ve inovasyon, yeşil alan ve çevre yönetim hizmetleri gibi kategorilerde ödüllendirilecek. Başvurular için son tarih 1 Nisan 2016. 
Belediyelerin uyguladığı başarılı projeleri ödüllendirerek iyi uygulama örneklerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, bu yolla yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor.
Marmara Belediyeler Birliği üyesi olan belediyeler ile bunların bağlı kuruluşları ve iştiraklerinin başvuruda bulunabileceği yarışmada projeler, afet yönetimi; imar, şehircilik ve estetik; kurumsal yönetim ve gelişim; kültür ve sanat; toplum düzeni ve sosyal hizmetler; ulaşım ve altyapı hizmetleri; yeşil alan ve çevre yönetimi hizmetleri ile ar-ge ve inovasyon kategorilerinde değerlendirilecek. Projeler, belediyecilik alanında teorik ve pratik uzmanlığa ve tecrübeye sahip akademisyenler, bürokratlar ve uygulamacılardan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek.
2016 yılında Yılın Altın Karıncası, Turgut Cansever Özel Ödülü, Tabiata Saygı Özel Ödülü ve Tarihe Saygı Özel Ödülü olmak üzere dört tane özel ödül ilk kez verilecek.
2014 veya 2015 yılı içinde başlatılmış, uygulamaya konulmuş veya tamamlanmış olan projeler 1 Nisan 2016 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.  Ödüller 2016 yılı içerisinde düzenlenecek ödül töreninde sahipleriyle buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir