6 AY SAHALARDAN UZAK KALMIŞTI

6 AY SAHALARDAN UZAK KALMIŞTI
Trabzonspor'un 2 Ekim'de oynadığı Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan, 17 Ekim'de ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Trabzonspor'un 2 Ekim'de oynadığı Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan, 17 Ekim'de ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Onur Recep Kıvrak, bugünden itibaren düz koşulara başlayacak.
İstanbul Başakşehir maçını stadyumda izleyen ve çıkışta gazetecilerle sohbet eden Onur, tedavisinin olumlu gittiğini belirterek, "Yarından (pazartesi) itibaren düz koşulara başlıyorum" dedi.
CARDOZO'DA PROBLEM YOK
İstanbul Başakşehir maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen ve belindeki sakatlığının nüksettiği iddiaları ortaya atılan Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun durumuyla ilgili bilgi de veren Yanal, şunları söyledi:
"Cardozo'nun şu anda en ufak bir problemi yok. Beli ile ilgili bir problemi vardı. Daha önceden oluşmuş ve düzelebilecek bir sakatlığı vardı. Bu konuda artık son noktaya geldik. Kart cezalısı olduğu için tedavi altına aldık, art arda oynanacak olan önemli maçların yükünü kaldıracak şekilde hazır hale getirdik. Şu anda takımla antrenmanlara başladı. En ufak sıkıntı çekmiyor. Şu anda kendisini güçlendirdik ve sezon sonuna kadar hiçbir sorun olmadan devam edebileceğiz. Cardozo'nun Napoli maçında oynamasıyla ilgili bir problemimiz yok. Bosingwa'nın da Salı gününe kadar tedavisi sonuçlanacak. Oynayıp oynayamayacağına karar vereceğiz. Bizimle olması yakın. Yusuf'ta bir kemik ödemi var. Darbeli maçlar oynuyoruz, ciddi darbeler aldık. Mehmet Ekici, son dakikalarda zor dayanıyor. Onun da bileğinde kemik ödemi var, ağrılı bir şekilde oynuyor. Yusuf'u yetiştirmeye çalışıyoruz ama zor oynuyor. İstanbul Başakşehir maçında sakatlık nedeniyle ilk yarıda dışarıya aldığımız Yatabare'nin durumunu da kontrol edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir