Beşiktaş’ta semt kart uygulaması başlıyor

Beşiktaş’ta semt kart uygulaması başlıyor
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Semt Kart ile yurttaşların indirimli alışveriş yapacağını, aynı zamanda ilçe esnafının desteklenmiş olacağını belirtti.

Beşiktaş Belediyesi, yurttaşların semtte daha avantajlı alışveriş yapacağı aynı zamanda ilçe esnafının destekleneceği Semt Kart uygulamasını hayata geçiriyor.
Şu an 339 işletme ile anlaşmalı olan Semt Kart'ın ilerleyen zamanda tüm ilçeyi kapsaması hedefleniyor. Marketler, sağlık kuruluşu, kuaförler, restoranlar, kafe ve bankaların da içinde bulunduğu anlaşmalı mağaza ve işletmelerden Semt Kart sahibi yurttaşlar indirimli alışveriş olanağı bulacak. Semt Kart ağına dahil olan esnafın belirlediği indirim tutarı, Semt Kart’a tanımlanacak.
Esnafın durumuna dikkat çekmek için kampanyalar düzenlediklerini hatırlatan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Semt Kart uygulaması ile ilgili şöyle konuştu:
“Nisan 2019’dan bu yana mücadele ettiğimiz pandeminin hepimizin hayatına olumsuz etkileri oldu. Ama bazı kesimleri daha da kötü etkiledi. Ülkemizde küçük esnafın yüzde 65’i borçlar altında ezildi. Biz Beşiktaş Belediyesi olarak istedik ki sizler mahallenizdeki esnaftan alışveriş yapın. Bu zor günlerde hep birlikte esnafımıza sahip çıktık. Şimdi de Beşiktaş’ta Semt Kart uygulamamızı başlatıyoruz. Bu uygulamayla sizlere mahallenizde avantajlı alışveriş yapma imkanı sunuyoruz. Semt Kart’ınızla siz indirimlerden faydalanırken, esnafımızın pandemi sonrası güçlenmesine de katkı vermiş olacaksınız. Beşiktaş’ta pandeminin yıkıcı etkilerini hep beraber ortadan kaldıracağız.

189039-001.jpgÇünkü Beşiktaş’ta birlikte varız!” Beşiktaş’ta ikamet eden vatandaşlar Semt Kart’a semtkart.besiktas.bel.tr adresindeki başvuru ekranında yer alan formu doldurarak ulaşabilirler

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir