300'DEN FAZLA ESTETİK OLDU 57 YAŞINDA VEDA ETTİ

300'DEN FAZLA ESTETİK OLDU 57 YAŞINDA VEDA ETTİ
300'den Fazla Estetik Olan Şarkıcı 57 Yaşında Veda Etti1 saat önce11980'li yıllarda Dead or Alive adlı grubuyla birlikte fırtınalar estiren son dönemde de sürekli geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde olan Pete Burns, öldü.

Menajeri Facebook'tan yaptığı duyuruda 57 yaşındaki Burns'ün ani kalp durması sebebiyle öldüğünü açıkladı.
Açıklamada Burns'ün ailesinin ve arkadaşlarının bu ani kayıp nedeniyle büyük üzüntü duyduğu da belirtildi. Pete Burns, kendisini üne kavuşturan DeaO or Alive grubuyla birlikte 1980'lerin kültür ikonları arasında sayılıyordu. Grup, 1985 tarihli You Spin Me Round adlı şarkıyla dönemin müzik listelerinde ilk sıralara yerleşti. Bu şarkı kısa bir süre önce yapılan anketlerde 1980'li yılların en iyi şarkısı seçilmişti.
Grubun eski popülerliğini yitirmesinden sonra Pete Burns fiziksel görüntüsüyle konuşulmaya başlandı. Birbiri ardına estetik operasyonlar geçiren Burns, bambaşka bir görünüme büründü.4Burns, bir süre önce Chanel 5'ın Celebrity Botched up Bodies adlı programın yeni bölümüne konuk oldu. Burns "Bugüne kadar yüzümden estetik operasyon geçirdim. Umarım 80 yaşına gelip cennete gittiğimde Tanrı beni tanımaz" diye konuştu.5Kalp krizinin sebebi tahminen geçirdiği estetik ameliyatlara vücudunun daha fazla dayanamaması. Yüzünü tam 300 kere kestirip biçtirmiş. Bir yerden sonra iş artık o kadar uç ve acı verici noktalara gelmeye başlamıştır ki doktorları durumu kurtarmak için dudaklarının kesilip alınmasından (ampute) bile bahsetmişler.

bbbbb-001.gifbbbbbbbbbb-001.gifbbb-002.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir